Dostava
  Uporabite za dostavo če je enak naslovu plačnika
  Dodaj/Uredi naslov
  Ime SKU Cena Količina Popust Za plačilo
   
  Cena izdelkov
     

  Izberite dostavo/prevzem

  Izberite način dostave

  Prosimo izberite način dostave

   
  Za plačilo:
  0,00 €
  Opombe in posebne zahteve
  Pogoji poslovanja

  Pogoji poslovanja

  O spletni trgovini
  Spletno trgovino www.butik-tiskovin.si upravlja podjetje GT-design d.o.o. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.butik-tiskovin.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanje na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

   Spletna trgovina www.butik-tiskovin.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja ga podjetje GT-design d.o.o., v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja sistem, torej kupec v spletni trgovini. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.butik-tiskovin.si pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom/kupcem. Vsebine, ki so dostopne uporabnikom te spletne strani, varovane kot avtorska dela v skladu z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (Ur. l. RS, 21/1995 in spr.) in drugimi veljavnimi predpisi. Imetnik avtorskih in morebitnih drugih pravic na navedenih avtorskih delih je podjetje GT-design d.o.o. Brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja GT-design d.o.o. uporabnikom spletne strani www.butik-tiskovin.si ni dovoljeno nikakršno reproduciranje, distribuiranje, prenašanje, predvajanje, prikazovanje ali drugačna javna priobčitev avtorskih del, vsebovanih na tej spletni strani.

  Varovanje osebnih podatkov
  Želje in potrebe strank jemljemo resno, to nam predstavlja izhodišče za vse izdelke in dejavnosti spletne trgovine, ki se odraža tudi v naši politiki varovanja zasebnosti. Pričujoča spletna stran zbira informacije izključno za interne potrebe in v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

  Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika, pri čemer bodo osebni podatki uporabljeni izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.V kolikor želi kupec (uporabnik) svoje podatke urediti ali izbrisati iz našega seznama nam to lahko sporoči na e-poštni naslov: info@butik-tiskovin.si ali nam pošlje pisni zahtevek preko pošte na naslov: GT-design d.o.o., Seča 71, 6320 Portorož. Za nakup v spletni trgovini ni potrebna registracija.

  Kontakt in komunikacija
  Če potrebujete kakršne koli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaje naročil, spletni dostavi, uporabi spletne strani ali vračilu blaga, se lahko obrnete na nas preko e-mail naslova:info@butik-tiskovin.si ali na tel. številko 040 597 321.

  Cene
  Vse cene v spletni trgovini www.butik-tiskovin.si veljajo na dan naročila. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Dopuščamo možnost nenamerne človeške napake. Cena posameznega izdelka velja za kom izdelka in so zapisane v evrih. Vse cene vsebujejo DDV. Za vse izdelke je v opisu izdelka vedno opisano kaj cena vsebuje in katere stvari se morajo doplačati. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine. Stroški poštnine veljajo po ceniku Pošte Slovenije in so navedeni ob naročilu izdelkov v obračunu.

  Kljub trudu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

  Cena vzorčnega kosa (vabilo/razglednica) je 5 eur + stroški poštnine. Najmanjše naročilo (vabilo/razglednica) je 4 enaki kosi, razen, če ni dogovorjeno drugače.

  Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo – se pisno strinja z osnutkom oz pri izdelkih, kjer ni potreben osnutek od trenutka, ko potrdi nakup z gumbom. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

  Postopek nakupa
  Kupec izbere vrsto ter količino izdelka. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne popravke ali nadaljuje z nakupom in potrdi naročilo. Sledil bo obrazec v katerem kupec vnese vse potrebne podatke za dostavo tega izdelka.

  V košarici izberite svojo obliko pisave in priložite fotografijo (v kolikor želite). Ob nakupu določite obliko pisave za vaše vabilo, vpišite besedilo in dodajte fotografijo, ki jo želite na vabilu.

  Po potrditvi nakupa, spremembe več niso možne. Po končanem nakupu se uporabniku preko elektronske pošte pošlje obvestilo o izvedenem nakupu in osnutek vabila / voščilnice. V primeru, da je uporabnik izbral plačilo po predračunu, se mu predračun pošlje na njegov e-poštni naslov. Naročene izdelke ponudnik pošilja preko pogodbenega partnerja.

  V spletno trgovino www.butik-tiskovin.si se ni potrebno registrirati. Če želite opraviti nakup, morate samo izpolniti točne podatke ob oddaji naročila in se na koncu nakupa strinjati s splošnimi pogoji poslovanja.

   GT-design d.o.o., lahko naročilo tudi zavrne, če ugotovi, da ga pod danimi pogoji ne more izvesti. Predhodno kupca o tem obvesti in navede razloge za zavrnitev naročila, seveda če je to možno. Naročilo blaga velja kot potrditev pogodbe o nakupu.

  Način plačila
  Kupec lahko izbira med dvemi načini plačila:

  • z gotovino ob prevzemu
  • s predračunom

  Načini dostave
  Dostava se vrši na naslov, ki ga je naročnik navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje pošiljke.

   Pošiljka vsebuje:

  • naročene izdelke,
  • račun.

  Naročeni izdelki oz. blago ostane v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

  Naročeno blago bomo pogodbenemu partnerju za dostavo pošiljk oddali v roku treh delovnih dni. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače.

  Blago bomo dostavili na sporočeni naslov. V primeru osebnega prevzema se o natančnem času in kraju prevzema dogovorimo vnaprej.

  Čas dostave
  Dostava pošiljke blaga kupljenega preko spletne trgovine www.butik-tiskovin.si bo dobavljena najkasneje v roku 3 delovnih dni od predaje pošiljke pogodbenega partnerja. Razen če ni drugače dogovorjeno ali je v obvestilih navedeno drugače (dopusti, povečan obseg dela, bolezni).

  Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga, vračilo plačila
  Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prejema blaga ponudniku na e-naslov : info@butik-tiskovin.si sporoči, da odstopa od pogodbe oziroma naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

  Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati ponudniku/podjetju v 14 dneh po oddanem sporočilu, da odstopa od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov.

  Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeno, razen če je blago poškodovano, ne da bi bil za to kriv kupec.

  Kupcu bomo opravljena plačila vrnili takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na pisno sporočeni TRR kupca.

  V skladu s 5. odstavkom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam (npr. vabilo sestavljeno po lastnih željah).

  Komunikacija
  S kupcem/uporabnikom bomo v stiku prek sredstev komunikacij na daljavo, razen če ne bo temu uporabnik izrecno nasprotoval.

  Prijava na e-novice
  S prijavo na e-novice prijavitelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi na e-novice, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, itd.) na njegov elektronski naslov.

  To soglasje lahko prijavitelj na e-novice kadarkoli pisno prekliče tako, da pošlje e-obvestilo z vsebino "odjava" na info@butik-tiskovin.si.  Preklic lahko posreduje na sedež ponudnika GT-design.si. S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih, akcijah in zanimivostih iz naše ponudbe.

  Davčna številka (za podjetja)